Bármit amit akarsz... Egyszer belefér, nem? Én is diétázom, de ha elmegyek a haverokkal mozizni vagy akárhova, akkor pont lesza.rom, hogy mi hízlal és mi nem..
Moziban egy nagy adag nachost, közepes popcornt és nagy kólát szoktam venni.
a moziban sötét van, úgyhogy akár még valami szálas salátakeveréket is bevihetsz, amit zacsiban kapni. ugyanúgy lehet benne turkálni, mint a chipsben, a hangja is ugyanaz, és nem keni össze a kezed.
vagy csinálhatsz előre valamilyen zabpelyhes édességet (kókuszos korongot pl.), ezeknek van igazi íze. de árulnak a kukihoz hasonló, nem sózott és nem zsíros dolgokat is, mint kölesgolyó pl.
vagy nézz körbe a fogyókúrás polcokon nagyobb boltban, abonett szelet és pufirizs környékén. itt szokták tartani a pászkát is, ami kicsit drága, én viszont szeretem.
én amúgy cukrot viszek, abból is választhatsz cukormenteset. ha viszont jól eszel, de valami cukros vizet iszol hozzá, azzal agyoncsapod.:)
majd írj, hogy mit vittél végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!