Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit egyek a moziban ami nem...

Mit egyek a moziban ami nem hízlal annyira?

Figyelt kérdés

2015. jún. 18. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Bármit amit akarsz... Egyszer belefér, nem? Én is diétázom, de ha elmegyek a haverokkal mozizni vagy akárhova, akkor pont lesza.rom, hogy mi hízlal és mi nem..

Moziban egy nagy adag nachost, közepes popcornt és nagy kólát szoktam venni.

2015. jún. 18. 09:35
 2/11 anonim válasza:
16%
Moziban tilos enni. Ha nagyon vágyik valamire a szád akkor csókolózz a pároddal, vagy örömködjetek a sötétben. Kellemes, tápláló és fogyasztó hatású.
2015. jún. 18. 09:46
 3/11 A kérdező kommentje:
izé... apukámmal és tesómmal szoktam moziba menni:"D
2015. jún. 18. 09:55
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Egy alkalomtól nem fogsz elhízni. De nem is kell végig enni a menüt. Egyél egy popcorn-t (de ne a legnagyobbat) ha mindenképpen enni akarsz valamit.
2015. jún. 18. 09:56
 5/11 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm!:)
2015. jún. 18. 09:57
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
Én egy doboz tic-tac-ot szoktam enni :) Narancsos vagy banános.
2015. jún. 18. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Diétától függetlenül én meg nem eszek film közben. Otthon se. Szerintem ez tuti módszer...
2015. jún. 18. 11:10
 8/11 anonim ***** válasza:
44%
Legajánlatosabb semmit!!
2015. jún. 18. 13:16
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, én filmet nézni járok moziba, nem enni. Nyilván csöndes ételt ennék, ha ennék, pl. a kedvenc édességemet, diós vajat (alig van benne szénhidrát, viszont laktat, fogyáshoz szuper, csak nagy mennyiségben nem szabad enni. betolnám másodpercek alatt s nézném a filmet). De a Te étrended bizonyára más :)
2015. jún. 18. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:

a moziban sötét van, úgyhogy akár még valami szálas salátakeveréket is bevihetsz, amit zacsiban kapni. ugyanúgy lehet benne turkálni, mint a chipsben, a hangja is ugyanaz, és nem keni össze a kezed.

vagy csinálhatsz előre valamilyen zabpelyhes édességet (kókuszos korongot pl.), ezeknek van igazi íze. de árulnak a kukihoz hasonló, nem sózott és nem zsíros dolgokat is, mint kölesgolyó pl.

vagy nézz körbe a fogyókúrás polcokon nagyobb boltban, abonett szelet és pufirizs környékén. itt szokták tartani a pászkát is, ami kicsit drága, én viszont szeretem.

én amúgy cukrot viszek, abból is választhatsz cukormenteset. ha viszont jól eszel, de valami cukros vizet iszol hozzá, azzal agyoncsapod.:)

majd írj, hogy mit vittél végül.

2015. jún. 18. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!