Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Csak én vagyok ilyen béna?

Csak én vagyok ilyen béna?

Figyelt kérdés

A napi étkeztetésemet 3-4.000 Ft alatt nem úszom meg. De van amikor több :(

5 ezer.

Nektek mennyire jön ki ez?

2017. máj. 14. 01:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
90%
igen,mért mire megy el neked ennyi?
2017. máj. 14. 01:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengedheted magadnak, akkor hajrá!
2017. máj. 14. 03:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Nyilván, hogy ételre. Erről írtam.
2017. máj. 14. 03:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, te vagy a béna.De ha fut rá, akkor mi ezzel a probléma? Ha nem lenne miből, akkor biztosan nem költenél ennyit élelemre.Nagyon sok családnak ennyi a havi teljes bevétele, amiből nem csak enni, hanem rezsit fizetni, ruházkodni, stb. is kell. Elárulod, hogy miket vásárolsz egy napra az élelmezésedhez? Ha szükséged van rá, biztosan van itt olyan, aki tud neked spórolós tanácsokat adni.(talán én is)
2017. máj. 14. 05:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az összes jövedelmem egy napra nincs 4000 Ft, és ebből kell rezsit fizetni, tisztálkodó- és tisztítószereket venni, ruházkodni, szórakozásra, hobbira költeni. Nem engedhetem meg magamnak, hogy "béna" legyek.

A napi kajám átlagosan 500-1000 Ft között van.

Ahogy előttem írták, ha megengedheted magadnak, hogy ennyit költs étkezésre, akkor nincs semmi baj, de ha a villanyszámla rovására megy, akkor érdemes lenne kicsit spórolni.

2017. máj. 14. 08:16
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Főzöl, vagy éttermezel/gyorskajázol?
2017. máj. 14. 13:12
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk 5000ft még akkor is sok, ha étteremben eszel:D
2017. máj. 14. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi négyünknek jön ki ennyire naponta.

Ebben van hús, felvágott, üdítő, gyerekeknek édesség, gyümölcs, kenyér, meg ami kell épp az aznapi ebédhez, kutyakaja.

2017. máj. 14. 13:51
 9/11 anonim ***** válasza:

500-1000-ből jövök ki, de az első már aszkéta és szálkásításhoz passzol inkább (de ízletes s azért nem olcsó egészségtelen vackokat eszem úgy sem, s olcsó szénhidrátokat sem).

Magam főzök s kedvelem az egyszerű, viszonylag olcsó, jó ételeket. Viszonylag nehéz lenne 1000 fölé mennem éttermezés és italozás nélkül, az a helyzet, mindig ott mozogtam, minden étrendben. Édesség, süti is fér dögivel (persze nem cukros, lisztes).

2017. máj. 14. 16:04
 10/11 anonim ***** válasza:

#7: Étterme válogatja. Mi már tizenéve is eléttermeztünk a párommal 13 ezret egy délután. A japán éttermek már csak ilyenek. Mondjuk 1 napig nem is éheztünk meg s nem csinálnám mindennap, de kellő igyekezettel megoldható az éttermi étellel rengeteg pénz elverése.

Egyszer írt valaki ilyesmiről, ő rengeteg málnát evett meg efféle. Az ilyesmi jól viszi a pénzt, de akinek telik rá, annak egészségére a jóféle drágább ételt.

2017. máj. 14. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!