Csak én vagyok olyan béna vagy tényleg egy rakás vacak a Tesco csomagolópapírja, amibe a szalámikat szokták csomagolni a húspultnál?
Figyelt kérdés
Eddig elég sokszor vettem már a Tescóban szalámikat, de roncsolás nélkül még egyet sem sikerült kibontanom. A kibontása után minden alkalommal át kellett tennem egy alufólia csomagolásba.2015. máj. 3. 20:27
1/3 anonim válasza:
Egyik se.
A ragasztó matrica, amin a vonalkód, meg az ár van, amivel a csomagolást leragasztják, az nem éppen a legpraktikusabb.
Az tépi szét a csomagolást. Gondolom nem fektettek túl sok pénzt matrica fejlesztő projektbe, hogy legyen egy visszazárható funkciója. :)
Ha pár másodperccel többet fektetsz a kinyitásba, és éles késsel szétvágod a matricát, szépen kibontható.
2/3 anonim válasza:
Ez sajnos vagy nem sajnos tudatos fejlesztés eredménye. Mind a matrica, mind a csomagolóanyag olyan, hogy csak nagy erőkifejtéssel lehessen felbontani, ezáltal a bolton belüli fogyasztás (lopás) jobban látszódjon a kameraképeken, illetve elvegye a kedves vásárlók kedvét. Tehát a lopós embertársaink miatt kellett ezt kifejleszteni. Nyilván olcsóbb lenne papírban és kis szakítószilárdságú matricával kiadni, de a biztonság a lényeg. Az meg nem érdekli őket, hogy számodra otthon visszazárható legyen.
3/3 anonim válasza:
Cserébe szállitás közben nem esikki a cucc. Hányszor szeretnéd be-kicsomagolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!