Tesco mérleg működése?
Figyelt kérdés
Hogyan működnek ezek a mérlegek? Megveszem a gyümölcsöt, beleteszem a mérlegbe és hogy ragasztom rá, hogy mennyi a súlya? Vagy hogy működik? Tudom hülye kérdés, de a sarki kisboltban eddig sosem kényszerültem rá, de most költözök és Tescozni kell majd :D2015. jan. 7. 15:40
1/4 anonim válasza:
Egyszerű nagyon: ráteszed a mérlegre, a képernyőn kiválasztod, mit mérsz (kép is van, nem kell megijedni :D), aztán mikor megérintetted amit választottál, a gép kiköp egy kis ragacsos papírt, azt rányomod a gyümölcs vagy zöldség zacskójára, és ennyi. :)
De egyébként én úgy emlékszem, a kasszánál is lemérik neked, de ebben nem vagyok biztos.
Önkiszolgáló kasszánál biztos, hogy mérheted! Ott is majdnem ugyanígy megy: ráteszed a mérlegre, kiválasztod mit mérsz, és mikor lemérte, veheted is le. :)
2/4 anonim válasza:
Ha pl. narancsot vettél, akkor belerakod a kis nejlonzacskóba, ráteszed a mérlegre, ott pedig kiválasztod a narancsot a kis képek közül, és megnyomod a narancsot ábrázoló gombot. Ezután a gép kiad egy matricát, amit rá kell ragasztani a zacskóra, és kész is.
3/4 anonim válasza:
A tesco-ban nem kell mérlegezned,mert a pénztàrnál mérik.
4/4 anonim válasza:
"Megveszem a gyümölcsöt, beleteszem a mérlegbe és hogy ragasztom rá, hogy mennyi a súlya"
Pontosan így. De a Tescoban a kasszánál is lemérik neked, nem kell neked lemérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!