Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért vagyok ennyire béna...

Miért vagyok ennyire béna tojás terén?

Figyelt kérdés

Elrontom a tojásrántottát, odaégetem a bundás kenyeret, kiveszem sokkal hamarabb a tojást a vízből , és még folyós... ráadásul ma a pakolásomat is elcsesztem , máskor mindig elválasztom a fehérjét a sárgájától , most meg egybe beleraktam.

19/L


2013. szept. 15. 11:17
 1/3 A kérdező kommentje:
egy piskótát hamarabb sütök meg , mint egy tojásos valamit elkészítek :(
2013. szept. 15. 11:17
 2/3 A kérdező kommentje:
igaz, hogy a piskótában van tojás , de az teljesen más , mondjuk ott is bénázok a szétválasztásnál
2013. szept. 15. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ha főtt tojást csinálsz,akkor 10-12 percig forrásban lévő vízbe főzd,és akkor tuti kemény lesz.


a bundáskenyérnél,lehet hogy túl forró az olaj amikor belerakod,és ezért ég le. ugy tudod le ellenőrizni hogy jó-e az olaj,hogy egy kis kenyérdarabot belemártasz,és ha már sistereg az olaj-akkor jó.


a tojásrántottánál meg nem írtad mi nem sikerül. de ha már össze állt jól-akkor kostolgasd,ha még nyersnek tűnik akkor még süsd egy kicsit

2013. szept. 15. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!