Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kinek mi a kedvenc ízesítésű...

Lesszi kérdése:

Kinek mi a kedvenc ízesítésű csokoládéja?

Figyelt kérdés
És ti milyen szempontokat vesztek figyelembe csoki vásárlásnál?

2017. máj. 8. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sima Lindt tejcsoki. Nekem az a szempont csak hogy jó minőségű legyen. A legtöbb jobb középkategóriás német, svájci csokit szeretem.
2017. máj. 8. 19:39
 2/9 anonim válasza:
100%
Étcsokoládé(Írországból), minden évben ha kimegyünk akkor hozzunk magunknak és a családnak is. Úgy 10-15 táblát biztosan. Karamellás túrós tölteléke van, tudom furcsa lehet így első olvasásra, de nagyon finom.
2017. máj. 8. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hangulattól függ teljesen. Ne legyen bevonómassza ízű/minőségű, azon kívül bármit megeszek. Ha magamnak veszem, akkor karamellás/grillázsos, joghurtos, "vadász" szokott lenni általában.
2017. máj. 8. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

- Läderach pezsgős bonbon, valamint chilis-lime-os csoki

- Lindt Excellent Walnut

- Cailler noir frigor

Vásárlásnál, hmmm... miket nem kóstoltunk még, meg ami ízlett, abból ismétlés. Ár nem lényeg :D

Grüezi aus Schwiiz :P

2017. máj. 8. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Kávé, oreo, narancs, ezek kellemes töltelékek... Régen a karamellásat is szerettem, de ma már nem tudok jót.

Leginkább a szénhidráttartalom érdekel (s persze a minőség, íz, de ha ismeretlen márka, azt sosem tudhatom) s emiatt nem szoktam csokit enni, szinte mindben sok van s ennek egy része cukor. Magam csinálom, amit eszem, cukor s tej nélkül.

De most kapott a párom a szülinapjára egy viszonylag kis cukortartalmú narancsos étcsokit, azt azért megkóstoltam :)

2017. máj. 9. 01:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Fleur de sel.

Gorgonzola

Kecskesajt

Ritkán eszem csokoládét, de akkor valódi minőséget,nem a kommerszeket. Esetleg még Anthon Berg egyes desszertjei, ill. Bilák-bonbonok.

2017. máj. 9. 08:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen szempont van csupán: étcsoki legyen!

Mentolosat, csiliset, sóspereceset szeretem.

2017. máj. 9. 09:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm szépen a véleményeket! :)
2017. máj. 10. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
narancsos és kókuszos,na meg atejkrémmel tö.ltöttek
2019. dec. 9. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!