Mi a különbség az üzleti pudingporból készült puding és a tápiókapuding közötT? Az utóbbi egészségesebb?
Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 12:02
1/1 anonim válasza:
a tápiókapudng úgy készül, hogy a tápiókából (ami egy krumpliszerű növény) kinyerik a keményítőt, amit aztán gyöngyökké formáznak, és ebből lehet pudingot főzni, amit úgy ízesítesz, ahogy szeretnél. A normál puding kukoricából készített keményítőből van, amihez viszont mindenfélét adhatnak a pudingpor fajtájától függően (pl mesterséges vanília aromát). Nem állítanám határozottan, hogy a tápióka egészségesebb, de biztos nem is rosszabb. Ha érzékeny vagy a kukoricára, akkor biztosan jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!