Tudtok nekem olyan recepteket irni amelyekben az ecetet ételízesítőként használják?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 14:53
2/9 anonim válasza:
Zöld saláták, mint káposzta saláta, uborka saláta,
zöldbab leves, tarka bableves, tojásos leves
egész biztos van még jó pár
3/9 anonim válasza:
Buggyantott tojashoz is kell
Meg mama a csoroge fank tesztajaba isis tesz egy kicsit
Fozelekekbe is kell valamelyikbe
4/9 anonim válasza:
Rengeteg van a salátáktól kezdve a főzelékekig, de sok mártásos , szószos ételekbe is kerülhet ízesítőként.
Ez ízlés dolga, felsorolni nem lehet, mert van, aki a savanykás ízt inkább mással, pl mustárral, citromlével vagy akár tejföllel szereti elérni.
Recept és ízlésfüggő.
6/9 anonim válasza:
Salátákra, tésztaételekre is gyakran használnak különféle eceteket.
A modenai balzsamecet például minden paradicsomos ételben jól működik.
7/9 anonim válasza:
Savanyútüdő,(szalontüdő) savanyútojás,savanyú vetrece, de ropogós sajtos rudacska is van, amibe ecet kell, és szépen felemelkedik tőle.
8/9 anonim válasza:
Almás lilalahagymacsatniba is kell ecet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!