Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen főzeléket lehet enni a...

Milyen főzeléket lehet enni a szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

Kifogytam az ötletekből. Szeretem a főzeléket, és gyorsan készen vannak, ami kisbaba mellett szintén​ fontos.

Tök, sóska, spenót, krumpli. Itt megállt a tudomány.

Hüvelyesek (bab, borsó, lencse) és a többi puffasztó étel (kukorica, kelkáposzta, brokkoli, karfiol) kilőve. Egyszer ettem zöldhagymát, sajnos hamar kiderült, hogy nem bírja a babapocak azt sem. Még egyszer nem akarom szegénykét így megkínozni, nem kísérleteznék vele még egy darabig​, hogy mit lehet.

Ötletek?

Olyan sok zöldség létezik, nem hiszem el, hogy alig ehetek valamit.

Mindenféle zöldséges recept érdekel.

Előre is köszönöm!

2017. ápr. 19. 08:28
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Csicsóka, édesburgonya, rebarbara, spárga, avokádó, édeskömény gumó, zeller gumó vagy szár, sárgarépa, petrezselyem, pasztinák, cékla, sütőtök, cukkini, padlizsán, fekete retek.

Ezerféleképpen elkészíthetőek.

2017. ápr. 19. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Répa főzelék, répa-krumpli-karalábé mix, paradicsomos krumplifőzelék, ha beáztatod, akkor talán a vöröslencsét is bírja a baba, meg esetleg a zsenge zöldbabot, mert ezek gyengédebbek, mint a többi hüvelyes. Én céklából is szoktam főzit, meg almás zellert, az mondjuk extra.
2017. ápr. 19. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyümölcsökből is lehet mártást, főzeléket csinálni ha szereted.
2017. ápr. 19. 14:51
 4/4 anonim válasza:
Spenót, hát hiszen hogy lesz máshogy NAGY és ERŐS
2017. ápr. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!