Ha a rántott húsról leszedem a külső részét (a bundáját), akkor lényegében ugyanolyan egészséges lesz, mintha pl. pácolt húst ennék?
A rántott hús is ugyanolyan egészséges, mint a pácolt hús!
Nem kell mindent elhinni, amit el akarnak hitetni az emberekkel!
Mi értelme van annak,hogy bepanírozod a húst, kisütöd, utána meg leszeded a bundát róla? Nemcsak időpocsékolás meg plussz munka,hanem pazarlás is a hozzávalókkal.
Miért nem csinálsz rögtön inkább natúrszeletet?
A zsírral nincs baj, ha jóféle. Az a csepp panír sem gond sokaknál, szerintem aki máskor eszik glutént, az panírban is kibírja... Aki nem eszik glutént, az panírozzon gluténmentesen.
Én sem értem, minek leszedni, illetve biztos nem saját sütés. Hisz ha az lenne, simán lehet a többieknek bundázni, magunknak pedig nem...
#6
A magyar étolajban mélysüt, ami nem jóféle. A hőmérséklet miatt pedig semmilyen zsíradékban mélysütés nem egészséges. A fölösleges zsír rossz. A telített zsír rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!