Mitől van a kókuszolajnak szúrós szaga hevítés közben?
Figyelt kérdés
Elkezdtem hevíteni a kókuszolajat és elég furcsa szúrós szaga volt..Az ételnek amit kisütöttem benne semmi szaga nincs , és most hogy kihűlt az olaj annak sincs semmi szaga. Valami tipp, hogy mi történhetett ?2017. febr. 17. 20:39
1/1 anonim válasza:
A növényi olajok égnek sütéskor, ezért nem szabad velük sütni.
Állati zsírban süss.
Az olajokat meg egyed hidegen salátára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!