Miért nem lett pálinka barack cefréből házi főzés során? A cefre nagyon szúrós szagú lett és 100 fokon indult meg valami de nem pálinka.
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 10:23
1/1 doboszoli válasza:
Cefrézési hibák okozzák.
Snapszmester.hu-n nézz utána a cefrézésnek, a későbbi hasonló kudarcok elkerülése miatt.(köszönet a honlapért Phoney-nek, ennek tanulmányozása után jöttem rá, hogy 30 évig vacakot főztem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!