Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem lett pálinka barack...

Miért nem lett pálinka barack cefréből házi főzés során? A cefre nagyon szúrós szagú lett és 100 fokon indult meg valami de nem pálinka.

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 10:23
 1/1 doboszoli ***** válasza:

Cefrézési hibák okozzák.

Snapszmester.hu-n nézz utána a cefrézésnek, a későbbi hasonló kudarcok elkerülése miatt.(köszönet a honlapért Phoney-nek, ennek tanulmányozása után jöttem rá, hogy 30 évig vacakot főztem...)

2013. okt. 23. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!