Gyros függő vagyok, mit egyek helyette?
Figyelt kérdés
Gyros függő vagyok, ez azt jelenti, hogy minden nap ennék, de nem minden nap veszek magamnak, hogy ne legyen túl monoton az étkezésem.
Változatosabbá akarom tenni az étrendem, mit ehetnék helyette? Főzni csak minimálisan szinten tudok és nincs is sok időm.
2017. febr. 15. 21:26
2/4 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy milyen undorító hús van benne meg kitudja, milyen zöldségeket pakolnak bele mocskos kézzel. Én egyszer rosszul lettem tőle, azóta rá se bírok nézni.:D Szoktam még kínai kaját is enni, bár mostanában az abba vetett bizalmam is csökkent, mert a múltkor fura íze volt, mintha romlott lenne, de lehet, hogy csak kutyahús volt. Vannak levesek is, meg olyan kaják, amik egészségesnek tűnnek mindenféle furcsa zöldséggel. Szeretem még az ilyen iskolai menza szerű kajáldákat, ahol normális kaják vannak (leves, főzelék stb.), csak csak finomabbak, és annyira nem is drága. Néha kipróbálok a kínai éttermekhez hasonló kis éttermeket (thai, indiai, mexikói, vietnami), azok sem rosszak.
4/4 anonim válasza:
Ha jó minőségű Gyros-t veszel akkor nem tragédia hogy sokat eszel belőle. Saláta, zöldségeg, joghurtos szósz, hús, nem olyan rossz az. Csináld meg magadnak, akkor tényleg jó alapanyagokból tudsz enni nagyon finomat. Szószt, húst nagyobb mennyiségben lehet csinálni. Fagyaszthatod vagy hűtőben tarthatod simán. Salátát meg pitát össze kell csak dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!