Leírás alapján ez milyen kalács/péksütemény? Gyerekkoromban sokszor vettük, emlékeim szerint fonott kalács formában és a belsejében foltokban (szerintem diós) sötét színű ragacsos krém volt.
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 22:12
11/11 anonim válasza:
Aranygaluska.... Ezen gondolkoztam már 1 hete, csak nem jutott eszembe a neve :) Most beugrott :) Tehát az aranygaluskánál van olyan, hogy az abban lévő diós tésztáját szokták így készíteni, vagy pedig szerintem alapból ilyen kalács megy vele, hogy ne vacakoljanak. Ezt meglocsolják vaníliasodóval, és ebből áll gyakorlatilag az aranygaluska..
4-es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!