Hol a legolcsóbb a kesudio?
Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 12:37
11/24 Witchblade válasza:
12/24 akitha válasza:
Fúú, itt senki nem ír konkrétumot??? Ez amúgy engem is érdekelne. Nekem a legolcsóbb hely, ahol eddig vettem, az a kispesti piacon egy kimérős hely. Ott 3800 volt kilója. Találtatok helyet ennél olcsóbban? Ha igen, akkor merre? :)
13/24 Alain Delon válasza:
12: Ha valaki Kisvárdán tud olcsóbban, akkor elmész Kisvárdára?
14/24 A kérdező kommentje:
Nem, ahogy Amerikába se megy. De ha valaki mond egy annál olcsóbb helyet, amit ismer, s olyan helyen van ahol az plusz utazási költséggel együtt is olcsóbb (vagy esetleg nincs is plusz utazás), akkor mostantól ott veszi. Mert minden ellenkező híresztelés ellenére az ember értelmes lény.
2017. febr. 15. 11:10
15/24 A kérdező kommentje:
Én az Ausanban vettem Ausan csomagolásút ami az 5271.42857143 Ft/kg-os árával olcsóbb mint a mellette levő másik 6000 Ft fölötti ár, de ezekszerint nekem már most megérte feltenni a kérdést, mert ez messze drágább a 3600 Ft-nál. Hol van az a kispesti piac?
2017. febr. 15. 11:15
16/24 Alain Delon válasza:
14 és 12: Én azért fogalmaztam úgy, hogy "környéken", mert nem tudtam, hogy a kérdező Piripócson vagy Bivakynagyb_sznádon vagy hol máshol lakik. Neki kell és még én álljak neki faggatni, hogy mégis hol lakik? Az ő érdeke lenne. Ezek fényében érdekes, hogy pont ő jött elő azzal, hogy "az ember értelmes lény."
17/24 A kérdező kommentje:
na jó de az ember nam csak lakik valahol, hanem közlekedik is. én pl. Budapesten lakom, de kéthavonta elmegyek Debrecenbe. Ezekszerint te kifaggatsz, hol lakom, s ajánlasz egy Budapesti legolcsóbb helyet, s bőszen eltitkolod előlem azt a Debreceni helyett ami melletti utcán kéthavonta elmegyek csak azért mert a többi 59 napon nem megyek el ott, mert budapesten lakom.
2017. febr. 15. 12:58
18/24 A kérdező kommentje:
tehát akkor én elküldöm neked a térképen azokat a területeket melyeken rendszeresen előfordulok, hogy te precízen csak ezekre a területekre tehess javaslatot, és ha történetesen megyek ezen területen kívülre is akkor azonnal elküldöm neked azt a területet, hogy te azonnal írhass ha azon a területen olcsóbb a kesu dió mint az addigiakon.
ennyit arról, hogy ki az értelmes.
2017. febr. 15. 13:04
19/24 Alain Delon válasza:
Ezt komolyan gondolod, hogy élből feltételezni kéne valakiről, hogy többszáz kilométerekre utazgat rendszeresen otthonról?
20/24 A kérdező kommentje:
mivel feltalálták a vasutat, igen. vagy nézed a csomó félvért embert de feltételezed hogy csak a szaporodás miatt utaznak de a kesu dió vásárlást élből elutasítják.
2017. febr. 15. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!