Hol a legolcsóbb a kesudio?
Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 12:37
2/24 A kérdező kommentje:
onnan elhozni csak sok-sok kamionnyi tételben olcsó. engem néhány kilós tételig érdekelne hol a legolcsóbb. abban a tételben Brazíliából elhozni túl drága lenne.
2017. febr. 12. 12:48
3/24 Alain Delon válasza:
Biztos van valami nagyker, ahonnan beszerzik a piaci árusok is.
4/24 A kérdező kommentje:
ebben és is biztos vagyok. nem a léte a kérdés, hanem a helye.
2017. febr. 12. 13:55
5/24 Alain Delon válasza:
Lehet, ha megkérdezel egy piaci árust, nagyobb mennyiség esetén eladja neked olcsóbban. 10-20 dekánál többen senki nem szokott venni úgysem.
6/24 A kérdező kommentje:
nnem is tudtam h piacon is kapni
eddig csak az ausanban vettem
köszi a tippet
2017. febr. 12. 14:14
7/24 anonim válasza:
A kesu dió sehol sem olcsó,különösen európában nem az, mert igazán komplikált a betakarítása,àzsiàban, dél amerikàban is termelik, egyik sincs kõzel hozzànk, itthon, csakis mèregdrágán tudod megvenni, gondolom a multi boltokban engedmènyt fognak adni, ha több kilót veszel
8/24 Alain Delon válasza:
Persze, hogy van. Én a piacon veszem a kimérős magvakat. De azok között is lehet elég nagy árkülönbség.
9/24 A kérdező kommentje:
tudtok olcsóbb és drágább piacot? van ausanos viszonyítási áram.
2017. febr. 13. 10:24
10/24 Alain Delon válasza:
A közeli piacokon körbe kéne nézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!