Méz kiolvasztás meddig tart?
Figyelt kérdés
Három üveg(900g) mézet meleg vízbe tettem. A víz 35-40 fokos, többet a méz miatt nem szabad.
Mennyi idő alatt olvadnak ki?
2017. febr. 3. 09:24
1/9 anonim válasza:
Vársz türelemmel, majd megtudod :)
Ezért kár volt ide írni.....
Bírom az ilyen életképteleneket komolyan!
Néha megkevergeted, oszt annyi!
2/9 anonim válasza:
De, hogy válaszoljak is: 1 perc és 365 nap között bármi. Sok sikert a hülyéknek :)
3/9 anonim válasza:
Amúgy lehet magasabb hőfokon is melegíteni a mézet, miért ne lehetne?
4/9 anonim válasza:
Első kettő vagyok, azért nem "lehet", mert toxikus mérgek oldódnak ki belőle magasabb hőfokon. Ezért!
5/9 anonim válasza:
Ez hülyeség, miért kell nem tudományos oldalakról tájékozódni ilyen témában? Ha nagyon forró folyadékba tesszük akkor a jótékony hatású vegyületek egy része elveszik, de semmiféle méreg nem keletkezik a mézben 100 fok feletti melegítésnél sem.
6/9 anonim válasza:
én még azt is hozzátenném, hogy ettél már életedben mézes tésztájú sütit?
egyébként, csak 60-70 fok felett vesznek el a vitaminok a mézből
7/9 anonim válasza:
Nem voltam biztos a pontos értékben úgyhogy köszi, bár az tuti, hogy a 60 fokos folyadék már a nagyon forró kategória :D
8/9 anonim válasza:
Istenem, ez a 34%-os válaszoló annyira nyomorék! :D Minden kérdésnél odaírja a kérdezőnek, hogy ezért kár volt kérdést kiírni, "nagyobb gondod nincs?" stb. jellegű szövegeket. Az ilyen minek él?
9/9 anonim válasza:
Akkor ha karamellizáljuk a mézet, ezzel a logikával tömény méreggé változik át! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!