A kiolvasztott jégkrémet, pizzát, stb. miért nem szabad újrafagyasztani?
Figyelt kérdés
Sose értettem, hogy attól, hogy kiolvadt, miért nem szabad újra lefagyasztani? Valaki tudja?2014. júl. 3. 22:59
1/5 anonim válasza:
ezért
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__4..
mellesleg a jégkrémet praktikus okból nem érdemes: az olvadással megszűnik a laza levegős szerkezete, és csak egy folyadékot fagyasztanál vissza ami utána élvezhetetlen lenne.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. júl. 4. 07:30
5/5 anonim válasza:
Igazából a húsoknál elég veszélyes ez . Zöldborsót , kukoricát stb előfordult már,hogy visszafagyasztottam .
A jégkrém az elég egyértelmű,hogy súlyos minőségromláson megy keresztül ha kiolvad majd visszavagyasztod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!