Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A kiolvasztott jégkrémet,...

A kiolvasztott jégkrémet, pizzát, stb. miért nem szabad újrafagyasztani?

Figyelt kérdés
Sose értettem, hogy attól, hogy kiolvadt, miért nem szabad újra lefagyasztani? Valaki tudja?

2014. júl. 3. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:

ezért


http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__4..


mellesleg a jégkrémet praktikus okból nem érdemes: az olvadással megszűnik a laza levegős szerkezete, és csak egy folyadékot fagyasztanál vissza ami utána élvezhetetlen lenne.

2014. júl. 3. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
2014. júl. 3. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
próbáld ki aztán meglátod
2014. júl. 3. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. júl. 4. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Igazából a húsoknál elég veszélyes ez . Zöldborsót , kukoricát stb előfordult már,hogy visszafagyasztottam .

A jégkrém az elég egyértelmű,hogy súlyos minőségromláson megy keresztül ha kiolvad majd visszavagyasztod :D

2014. júl. 5. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!