Milyen olyan kajákat tudtok, amitől több energiám lesz?
Úgy értem hogy sokat eszek, de ilyen normális kajákat, pl pörkölt stb...és azoktól nincs sok energiám, hamar fáradt leszek.
Viszont hízni sem szeretnék.
Gabonapelyhet reggelire eszek, de unalmas...
Más valami? :)
Próbálkozz, mert ebben nem vagyunk egyformák. Engem a szénhidrát lenyom, ezen belül a gyümöcs éhessé tesz, ha energikus akarok lenni, akkor zsírt és fehérjét eszem, a fő szénhidrátforrásom a zöldség, s éhgyomorra kell edzenem.
Míg van, akinek gyakori és bőséges szénhidrátevés kell az energiához s annál se mindegy, milyen fajta.
Van, akinek kb. mindegy, csak kalória legyen, megfelelően tápanyagdúsan. Sütivel is lehet fizikai munkát végezni.
Hízni kalóriatöbblettől tudsz, nem bizonyos ételektől, bár a kettő egyeseknél összefügg.
Levesek - zoldseglevesek, palocleves, gulyasleves, husleves, gerslileves (ezekbe mind van hus, a huslevesbe tyukot szoktam, a gerslilevesbe fustoltet, a zoldseglevesbe csirkenyakat, csirkeszarnyat, a gulyaslevesbe combot)
Tepsis etelek - rakottas pl erdelyi rakott kaposzta, rakott zoldbab/brokkoli/karfiol/cukkini/padlizsan/paradicsom, tejszines-gombas csirkecomb
Zoldseges etelek - vorosboros gombaragu, gombaporkolt nokedlivel, kapros juhtoroval toltott rantott gomba, soska, cukkini tocsni/fasirt, korozottel toltott cukkini palacsinta, toltott cukkini/padlizsan, zoldseges curry, salatak
Rantott etelek - rantott parizer -, sajt -, kentucky csirkeszarny extran csipos ketchuppal hasabburgonyaval, rantott cukkini -, karfiol -, padlizsan stb
Fozelekek - kelkaposztafozelek porkolttel, krumplifozelek hagymas virslivel, paradicsomos kaposzta sult oldalassal, borsofozelek tukortojassal, cukkinifozelek pulykamedallal, zoldbabfozelek porkolttel, tortpaszuly hagymas kolbasszal, babfozelek stefania szelettel
Halas etelek - rantott hal hasabburgonyaval es ketchuppal, sult hekk hasabburgonyaval es buggyantott tojassalataval, harcsapaprikas juhturos sztrapacskaval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!