Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen a Lurpak vajkrém?...

Milyen a Lurpak vajkrém? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon finom, én szeretem :) Van belőle sós és sótlan változat is, egyéni, hogy kinek melyik ízlik jobban. A helyedben megvárnám, míg akciós lesz (pl. Sparban leárazzák pár havonta), és akkor kóstolnám meg.
2017. jan. 27. 00:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Már nézegetem pár hete, hátha leárazzák (egyetemista vagyok, minden forint számít), de akkor várok tovább türelemmel :)
2017. jan. 27. 00:30
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

En a sosat szoktam venni, a simat vagy a lighter-t. Utobbiban kevesebb a kaloria. Merthogy ez nem vajkrem hanem inkabb vaj...(lighter inkabb margarin mert novenyi olaj van benne).

De szerintem megeri, ha szereted a szendvicseket. Es mivel eleg zsiros szeribtem nem is kell beloe annyit kenni mint egy rama flora stb margarinbol.

En mondjuk nem is szoktam sokat, ures kaloria csak...mar egyetemista koromban sem birtam mikor a bufes szendvicsekbol a szajpadlasomra tapadt a sok zsiros margarin...fujj!

Tescoban is szokott akcios lenni.

2017. jan. 27. 05:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én President-et szoktam. Ami kb. így néz ki küllemre a doboza. Hasonlít hozzá. Imádom. Ma és tegnap és az előtt is ilyet ettem :)
2017. jan. 27. 06:15
 5/9 A kérdező kommentje:
A President is jól kenhető hidegen? :)
2017. jan. 29. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

#3-as vagyok, nem tudom miert kellet lehuzni a valaszom...

Melyik reszevel volt gond?

Azzal hogy a lurpak nem vajkrem, hanem vaj? Ez teny!

Vagy azzal hogy magas a kaloira tartalma (730kcal), tehát moit mondtam zsirosabb...ezaltal nem kell belole annyi

ezzel szemben egy vajkrem kb 250-350 kozott mozog!

Ez is tengy!

Ertem hogy pl a sajat velemenyem a tul sok margarinrol nem feltetlen relevans, de akkor ugyanugy nem relevans az sem hogy finom-e vagy sem. Van aki 3 centi vastagon szereti a kenyeren, van aki nem, ettol fuggetlenul lehet a lurpak vki szerint jo, mas szerint meg nem. Ez is pont annyira izles kerdese.

2017. jan. 29. 13:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, elírtam a vajkrémet, tudom, hogy ez nem az, ezzel arra akartam utalni,hogy a dobozos, kenhető verzió érdekel.

Én arra kattintottam a válaszodnál, hogy félig hasznos, ugyanis én kifejezetten a Lurpak vajról kérdeztem, és felesleges ide hablatyolni, hogy neked mi a túl zsíros, meg amúgy nem is szereted blabla. De nem gondolnám, hogy egyáltalán magyarázkodnom kell erről.

Nyilván ízlés dolga, kérdésemmel mások ízlését próbáltam feltérképezni.

2017. jan. 29. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
37%

Tehat ha az en izlesem nem tetszik, akkor,lepontozod...

Egyebkent irtam azt is, hogy ha szereted a szendvicseket akkor megeri..

Megkredezted milyen, mondtam hogy zsiros

Meg hogy megeri-e, arra is valaszoltam. Nembaj, koszi, nagyon ugyes vagy! Orulj akkor magadnak....

2017. jan. 29. 18:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Továbbra sem pontoztalak le, akkor a piros kézre nyomtam volna.
2017. jan. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!