Milyen a Lurpak vajkrém? Megéri megvenni?
En a sosat szoktam venni, a simat vagy a lighter-t. Utobbiban kevesebb a kaloria. Merthogy ez nem vajkrem hanem inkabb vaj...(lighter inkabb margarin mert novenyi olaj van benne).
De szerintem megeri, ha szereted a szendvicseket. Es mivel eleg zsiros szeribtem nem is kell beloe annyit kenni mint egy rama flora stb margarinbol.
En mondjuk nem is szoktam sokat, ures kaloria csak...mar egyetemista koromban sem birtam mikor a bufes szendvicsekbol a szajpadlasomra tapadt a sok zsiros margarin...fujj!
Tescoban is szokott akcios lenni.
#3-as vagyok, nem tudom miert kellet lehuzni a valaszom...
Melyik reszevel volt gond?
Azzal hogy a lurpak nem vajkrem, hanem vaj? Ez teny!
Vagy azzal hogy magas a kaloira tartalma (730kcal), tehát moit mondtam zsirosabb...ezaltal nem kell belole annyi
ezzel szemben egy vajkrem kb 250-350 kozott mozog!
Ez is tengy!
Ertem hogy pl a sajat velemenyem a tul sok margarinrol nem feltetlen relevans, de akkor ugyanugy nem relevans az sem hogy finom-e vagy sem. Van aki 3 centi vastagon szereti a kenyeren, van aki nem, ettol fuggetlenul lehet a lurpak vki szerint jo, mas szerint meg nem. Ez is pont annyira izles kerdese.
Igen, elírtam a vajkrémet, tudom, hogy ez nem az, ezzel arra akartam utalni,hogy a dobozos, kenhető verzió érdekel.
Én arra kattintottam a válaszodnál, hogy félig hasznos, ugyanis én kifejezetten a Lurpak vajról kérdeztem, és felesleges ide hablatyolni, hogy neked mi a túl zsíros, meg amúgy nem is szereted blabla. De nem gondolnám, hogy egyáltalán magyarázkodnom kell erről.
Nyilván ízlés dolga, kérdésemmel mások ízlését próbáltam feltérképezni.
Tehat ha az en izlesem nem tetszik, akkor,lepontozod...
Egyebkent irtam azt is, hogy ha szereted a szendvicseket akkor megeri..
Megkredezted milyen, mondtam hogy zsiros
Meg hogy megeri-e, arra is valaszoltam. Nembaj, koszi, nagyon ugyes vagy! Orulj akkor magadnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!