Horrendous kérdése:
Vákum csomagolt kacsacomb büdös, szerintetek ehető? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A történet a következő, 1 hete a párom vett a boltban egy adag combot, ami 2 db-ot takar. Akkor nem csináltuk meg, lefagyasztottam. Most úgy gondoltam, veszek még hozzá párat és konfitálom. Nem dolgoztam még ilyen hússal, így nem tudom mennyire normális az, hogy amikor felbontottam orrfacsaró szaga volt. Azt hozzá kell tenni, hogy a múlthéten lefagyasztott és amit most vettem is január 6.-áig azaz holnapig volt szavatossága. Az érdekes a dologban az, hogy a lefagyasztott dettó ugyan olyan büdös volt. A csomagolásra az van írva, hogy 2 percig szellőztessem... lehet, hogy normális ez a szag? Most bepácoltam só ágyon fűszereztem, holnapra kiderül mi lesz, ha esetleg más is használt ilyet megoszthatná velem a véleményét. Egyébként Ludas Matyi a márkája.2017. jan. 6. 00:05
11/11 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baja, a védőgáz szagát érezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!