Ha valaki háznál vág és árul ahoz mi kell?
Olvasd végig, amit küldtem, benne vannak a válaszok.
Füstölhetsz hidegen is, nincs külön előírás rá.
A húsvizsgálatot a vágóhídon végzi el az arra, és ott jogosult állatorvos, erről kapsz bizonylatot.
Időben és térben, eszközcserével megvalósítható az egy helyiségben való bontás, és feldolgozás.
A hűtő mindegy, csak legyen benne hőmérő, és a szakosított tárolást meg tudd oldani. Igazából mivel magánház konyhája is felhasználható ilyen célra, ha időben elkülönítetten végzett a feldogozást, nincs jelentősége.
A nyomon-követhetőséget, a tárolási feltételeket (zárt edényzet), és a hőmérsékletet kell tudnom biztosítani minden körülmény között.
Ha átolvasod, amit fentebb küldtem, akkor megérted ezeket az előírásokat, és feltételeket, elég egyértelmű a fogalmazás, valamint a dokumentumokat, amiket vezetned kell, megismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!