Milyen gyakran nassolsz miket és mennyit belőle?
Figyelt kérdés
Szokott rád törni éhségroham? Ha igen,milyen gyakran, miket és mennyit eszel aznap?2016. dec. 29. 16:16
1/5 anonim válasza:
Néha igen , de nem egésznapos hanem csak egyszer egyszer ,annyit eszek amennyi jól esik. 😄
2/5 anonim válasza:
Éhségroham nem szokott rám törni, megszokott időpontokban étkezem, addig meg kibírom.
A nassolgatás teljesen esetleges. Általában gyümölcs szokott otthon lenni folyamatosan, arra néha rájárok, bár általában belefeledkezek valami melóba, és akkor nem jut eszembe. Édességeket nem szoktam nassolgatni az étkezések között, vacsora után szokott lenni az esti tévézéshez valami desszert, legtöbbször csokikrém vagy gyümölcsjoghurt.
3/5 anonim válasza:
Nem igazán. Reggeli, ebéd és vacsora elég nekem.
4/5 anonim válasza:
Filmnézés vagy sorozatdarálás közben elfogy néha 1-1 zacskó rágnivaló igen . Pl.: mogyorós flips, sima mogyoró, sós chips, vagy akár készítek virslit , vagy halrudakat ilyen kis "apróságok" .
Tegnap este pl. olivabogyót eszegettem filmnézés közben :)
5/5 anonim válasza:
én esténként szoktam nassolni tanulás/filmnézés közben, mert úgy izgibb mindkettő :D általában egy tál cini-minist eszek, mert az mindig van itthon, de ha van más pl. zacskó gumicukor vagy tábla csoki, akkor azt eszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!