"tartós" rizs van? :D ami nem hal meg 2. napra?
Figyelt kérdés
sziasztok néha amit veszek rizst kifőzöm 2. napra már kezd szagot árasztani és "meghalni" számít az hogy A vagy B minőség vagy milyen márka? vagy van rá valami trükk hogy elálljon a hütőben jobban? érdemesebb csapviz helyett ásványvizzel főzni az segít?2016. nov. 30. 10:48
11/13 anonim válasza:
Nekem még nem büdösödött meg a rizs a hűtőben soha, 3-4 napig sem, inkább azért nem szeretek 2 napi adagbál többet főzni egyszerre, mert kiszárad.
Az A és a B minőségű rizs között csupán az a különbség, hogy a B-ben több a törött szem, de nem hiszem, hogy ettől gyorsabban romlana.
Lehet, hogy nem hűtöd le, illetve nem teszed azonnal a hűtőbe, amikor kihűl?
12/13 A kérdező kommentje:
hát ez még egy zanussi lehel hűtő ugyhogy gondolom nem mai :D azt tudom ha netán befagy néha mélyhütője akkor máshol egyáltalán nemhűt márkb
2016. nov. 30. 21:27
13/13 anonim válasza:
Mikor New Yorkban éltem és spóroltam ezért magamra főztem, de reggel 4 kor kellett indulnom munkába éa este 6-7 fele értem haza, ezért hétvégente előre főztem egész hétre... majd porcióztam aztán mélyhűtő.. szereztem egy szolid hűtő táskát abban hordtam a kaját melóba és a műhelyben meg mikrón megmelegítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!