Létezik egyáltalán egészséges, és finom virsli, kolbász? Kevés zsirral, sok hussal stb.
13% zsír az egyáltalán nem rengeteg. Olvastam a privátot, természetesen nem adok ki belőle semmit. Azzal nem ártok neked, ha ideírom, hogy ha eddig nem tetted meg, akkor egy jó szakemberrel értekezz, mert tévúton jársz a fogyás terén.
A kategória és a kérdés is rossz, mert valójában arra lennél kíváncsi, hogyan tudnál lefogyni. Amíg ez nem derült ki, nem is tudtunk másra felelni, mint ami látható.
Ugyanaz a korunk, s én sem akarok már kifutón macsósan mutogatnom magam. Párom sincs, akinek tetszeni akarnék.
A 4-5 kg/hó az okos cél. Sok sikert hozzá!
Jó minőségű húskészítmény létezik, sokan leírtuk már.
De neked most nem a kolbász és virsli kell, hanem sok zöldség, amiben nincs kalória, s sovány húsok. Pl. hal (én életükben sem szeretem őket, nem hogy még egyem is).
Balgaság lenne a kolbászt és virslit teljesen nélkülözni, ha szereted, de próbáld meg kiegyenlíteni.
A hagyományos jó magyar szokás szerint a kolbászhoz vörös hagyma, s jó fehér kenyér dukál. Arról le kell mondani sajnos, de bőséges salátához fogyasztott - nem túl sok - kolbász nem okozhat gondot.
Sokszor szoktuk írni a bevitt és elfogyasztott szénhidrátok arányát. De azért nem annyira sima képlet ez sem sem. Vannak aránylag magas szénhidrát tartalmú ételek, amelyek csak integetnek, s távoznak is. Semmi nem marad meg a szervezettben a bevitt szénhidrátból.
Másokban meg kevesebb van, de marad is.
Itt a tudásom sajnos véget is ér.
De aztán itt is és máshol is kiokositottak a GI értékek figyelésére. Na itt bukott le a virsli,kolbász,parizer stb. Nem a GI a magas, hanem a zsirmennyiség
A kolbász hogyan bukott ki GI-nél, mikor köze nincs hozzá, Zsíros, jogos, de a gi-hez vajmi kevés köze van.
16-os! A megfogalmazás lehet, nem szerencsés, de azért érthető. Ha arra vagy kíváncsi, mi van jobbra, akkor mintegy mellékesen rájöhetsz, hogy balra kellett volna tartani. Valahogy így értendő.
A glikémiás index fontosságára hívták fel a figyelmét, se ezt tanulmányozva találkozott azzal, hogy a GIg nem gond, de a zsírtartalom magas. Pl. egy táblázatban együtt szerepel a glikémiás index, inzulin index (ez is fontos!), fehérjetartalom, zsírtartalom.
És egy ilyen adatcsoportot látva jöhetett rá, hogy a cukrára nincs rossz hatással, de sok benne a zsír.
Én mikor versenyszerűen sportoltam, és számítottak a kilók, akkor sokszor csináltam magam felvágottakat. Nagyon egyszerű, szinte szín hús az egész.
Ha érdekel írj privit és küldök receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!