Mit egyek filmezéshez csipsz helyett?
Nem akarok csipszet enni, mert szerintem nem egészséges.
Heti 4-5 filmet szoktam nézni és 1 film 1 csipsz arányban toltam eddig.
Keresek valami egészségesebb alternatívát.
Eddig a kölesgolyóig jutottam.
Van esetleg jobb ötletetek?
2. kérdésem hogy a szénhidrátot, a cukrot vagy a zsírt kell nézni, hogy megtudjam, hogy mennyire egészséges az adott élelmiszer?
Hasábra vágott sárgarépát, szárzellert, akár egy mártogatóst is csinálhatsz hozzá pl tejföl és márványsajt vagy tejföl és bármilyen sajt
Magvak pl dió, mogyoró, mandula
Köles golyó is jó abból is van többféle ízesítés
Talán a popcorn is jobb mint a chips
Gyümölcs összevágva pl alma, körte vagy narancs mandarin
különféle jó minőségű sajtok (pirított) dióval, szárított paradicsommal isteni, de a pucol, sózott szotyi is kiváló nasi, vagy pl. fokhagymás, fűszeres bake rolls, hozzá narancslé vagy light kóla, de a sajtok jól mennek almával is, ha már egészségesebbet akarsz nassolni.
2. Én általában a szénhidráttartalmat nézem az élelmiszereken és az összetevőket. Lehetőleg kerülöm a túl sok E betűs mű cuccokat és főleg az ízfokozókat.
11.,12.,13. válaszolóknak köszönöm szépen, jó sok mindent leírtatok, ezek közül biztosan találok valamit :)
Ment a zöld pacsi de a többieknek is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!