Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit egyek filmezéshez csipsz...

Mit egyek filmezéshez csipsz helyett?

Figyelt kérdés

Nem akarok csipszet enni, mert szerintem nem egészséges.

Heti 4-5 filmet szoktam nézni és 1 film 1 csipsz arányban toltam eddig.

Keresek valami egészségesebb alternatívát.

Eddig a kölesgolyóig jutottam.

Van esetleg jobb ötletetek?

2. kérdésem hogy a szénhidrátot, a cukrot vagy a zsírt kell nézni, hogy megtudjam, hogy mennyire egészséges az adott élelmiszer?

2016. nov. 17. 20:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Azon gondolkodj el, hogy filmezéshez miért kellene BÁRMIT!!! is enned? (Olyan filmet nem érdemes megnézni ami nem köt le, csak ürügyül szolgál a zabáláshoz.)
2016. nov. 17. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Pizzát.
2016. nov. 17. 20:48
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem sütsz magadnak otthon zöldségchipset? Hajszál vékony karikákra vágott sárgarépa, zeller, csicsóka sütőpapírra fektetve, kis olívaolajjal meglocsolva, alsó-felső sütésen 180 fokon hamar kész van. Sóval, vagy fűszersóval megpergeted és szuper nasi. Vagy ugyanígy reszelt sajt, de amint pirul,ki kell szedni, mert hamar megég. Céklachips is isteni.
2016. nov. 17. 21:42
 4/16 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: örülök, hogy te olyan filmeket nézel ami leköt és nem eszel semmit közben de mivan akkor, ha én kifejezetten azért nézek filmet, hogy okot adjon a zabálásra?

Gondolkodj már el, hogy biztos mindenkinek jó e az ahogy te csinálod...??

Ment a piros pacsi mivel a 2 kérdésem közül egyiket se sikerült megválaszolni, sőt még belém kötöttél, hogy miért nem úgy csinálom a dolgokat ahogy te...

2. válaszoló: inkább valami ropogtatni valóra gondoltam.

2016. nov. 17. 21:44
 5/16 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: Nincs sütőm csak egy főzőlap de amúgy se sütögetnék meg vagdosnék zöldséget hajszálvékonyra. Akkor már inkább nem eszek semmit...
2016. nov. 17. 21:51
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Popkorn és só nélküli mogyi , erre utólag is tudsz hinteni spéci fűszer keveréket és fűszeres sót .
2016. nov. 17. 22:00
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Szépen nekiugrottál a második torkának, erre kapsz egy normális választ és akkor már jó az amit második mondott.
2016. nov. 17. 22:03
 8/16 A kérdező kommentje:

7. válaszoló: szerintem az elsőre gondolsz.

Nem, nem jó az amit az első mondott de ha zöldség csipszet (normális válasz) kellene ennem akkor inkább nem ennék semmit. Mivel van más választás is nem csak a céklacsipsz valószínű hogy találok valamit...

2016. nov. 17. 22:13
 9/16 anonim ***** válasza:
59%

Csak találsz valamit, nem tudom, mit kedvelsz. Nekem semmi bajom a házi chipsemmel (na jó, túl szénhidrátos, de néha belefér), de bizonyára olajos magvat nassolnék, ha már enni akarok film közben, amit általában nem akarok. Nekem a zöldségchips is vonzó, de a meló azért is a kis azonnal felevett semmiért már nem. Igaz, én aszalásosakat ismertem, aminek kell vagy sok óra...

Az egészségességnek semmi köze a makrókhoz, az a nagy helyzet. Egy szinte csupa ch vagy zsír étel is lehet egészséges. Mit nevezünk cukornak? A normál répacukrot és társait rossznak tartom, az egyszerű cukortól még lehet rendben az étel, a zöldségekben is akad, a gyümölcsökben pedig főleg sok van.

Inkább a napi összbevitel és a szénhidrát, zsír fajtája számít. S az egyéni igények is különböznek. Nekem pl. egészségtelen a sok szénhidrát, míg sokaknak nem, sőt anélkül nem működnének, mert nem bírják az aktivitásukhoz szükséges energia zömét zsírból bevinni...

2016. nov. 17. 23:27
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Csipszet.
2016. nov. 17. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!