Melyik a legcsípősebb Lays EXTREM chips?
Figyelt kérdés
(Chicken Hot Wings, Wasabi, Cheese-Jalapeno, Piri-Piri, Spicy Curry, Chili-Lime)
Nekem a Sajtos- Jalapeno-s.
2016. okt. 25. 12:46
2/8 Illetlen Levesek 4 válasza:
A Cheese-Jalapeno nekem is. A Wasabi csípőssége teljesen más, nehéz a többihez hasonlítani.
3/8 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak:
a sós nem csípős.
2016. okt. 26. 13:27
4/8 anonim válasza:
Igazából szerintem nagyjából egy szinten vannak, inkább azt mondanám másképp csípős egyik s másik. Én a wasabi-sat például nem tudom megenni, de nem azért, mert az a legcsípősebb, hanem mert egyszerűen nem ízlik. Egyébként a Cheese-Jalapeno meg a Spicy Curry finom, a többit meg nem kóstoltam.
5/8 orsipomp válasza:
Nekem a Piri-piri.És ezért az a kedvencem is! :)
6/8 anonim válasza:
szerintem a jalapenós brutál, a többi nem
7/8 anonim válasza:
Imádom a csípőset,nekem ezek közül egyik sem számít annak nagyon,inkább az ízük miatt eszem. Wasabisnak rossz az íze,többi mind finom (2 kedvencem a chili-lime a kellemes íze és a cheese jalapeno a sajtossága miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!