Lehet még valahol kapni azt a "kisütnivaló chipset? "
Figyelt kérdés
Pici tasakban volt, többféle fajta. Hagymakarika, bacon snack, sajtos csillag, gyűrű alakú íztelen valami, meg még volt párfajta, és tök olcsón. Ha beleraktuk a forró olajba,pár másodperc alatt megnőtt a mérete, és már ki is lehetett szedni a serpenyőből.
Valaki emlékszik még rá? :)
2016. okt. 20. 21:12
1/8 anonim válasza:
Én emlékszem rá nagyon finom volt főleg melegen :) szerintem kisboltokban próbáld meg én ilyen kisebb sarki boltokban még szoktam látni valami hasonlót
2/8 anonim válasza:
Én emlékszem rá, de sok éve nem láttam sehol.
3/8 anonim válasza:
ritkán van boltokban,neten lehet venni...
4/8 anonim válasza:
Szentendrén van a coop-ban 2-3 fele is.
Szóval a Coop üzletekben lehet érdemes korulnezni szerintem, hátha nem csak felénk árulják.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Ne... én nem tudtam, hogy ezt ki kell sütni. Azért volt olyan rossz mindig.
7/8 anonim válasza:
Pesten, nálunk a CBA-ban lehet kapni, van vagy 3 fajta, többször láttam már, és még ázsiacenterben is lehet kapni.
8/8 anonim válasza:
Nálunk a kis coopban lehet kapni(Kispest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!