Meg szoktátok enni a lejárt szavatosságú dolgokat?
#10-es
Akkor te min élsz, legelsz vagy mi?!
Mindennek van szavatossága, még a sónak is.
Mi nem szoktuk megenni, igyekszem odafigyelni, hogy ne járjon le semmi, de sajnos így is sokmindent ki szoktam dobni.
Van gyomrotok...
Nem jobb a friss véletlenül?
Köszönöm a válaszokat.
Én a bontatlan csomagolású dolgokat megeszem lejárati idő után is, ha jónak tűnnek, egy bizonyos határidőn belül persze. Én is úgy gondolkodom, hogy a konzerv nem tudja, mit nyomtattak rá. A gyártók pedig biztos ami biztos alapon bőven túlbiztosítják magukat.
Most pl. fél éve lejárt babkonzervet kaptunk egy gyűjtővel egy boltostól, na ilyent már nem szoktunk megenni, de ennyit sajnáltunk kidobni, és mert nem volt felpuffadva a doboz, és ízre is jó volt, így először egy dobozzal, aztán többet is megettünk már, semmi baj nem történt, finom volt.
Valami oktalan jószágok végignyomkodtak minden választ negatívval, pedig a kérdés ugye az volt, hogy a válaszoló meg szokta-e enni a lejárt dolgokat. Ha valaki az írja, hogy igen, vagy hogy nem, akkor ez eleve jó válasz, mert ha ő nem tudja, akkor más meg főleg nem. Ha téved vagy hazudik, azt meg itt úgyse tudja senki ellenőrizni, hogy ezért adjon pirosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!