Kiolvadt zöldborsó meddig áll el a hűtőben?
Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 15:49
1/5 anonim válasza:
Én legkésöbb másnap elkészíteném.
De a jövöre vonatkoztatva, a fagyasztott zöldségeket nem szabad kiolvasztani, mert attól szétmennek, löttyedtek lesznek, hanem fagyottan kell a forró vízbe/zsiradékba tenni, akkor olyan marad, mintha frisset használtál volna fel.
2/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem berakni a mélyhűtőbe (egy kilót) vásárlás után... egyébként nem szoktam kiolvasztani felhasználás előtt.
2016. okt. 2. 16:04
3/5 anonim válasza:
Szerintem minél elöbb fözd meg, nem lesz optimális, de ehetö.
Az "okoskodásért" meg elnézést, ha fölösleges volt, de nem mindenki tudja.
4/5 anonim válasza:
Akkor porciózd szét olyan adagokba, amekkorákat várhatóan megeszel majd, és fagyaszd le. Egybe már nem érdemes, mert egymáshoz fognak fagyni, ragadni, de apránként lefagyaszthatod. A borsó nem hús, nem romlik meg olyan könnyen attól, hogy kiolvadt, csak kicsit puhább, löttyedtebb lesz talán.
5/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem édesanyám, azt mondta, nyugodtan lefagyaszthatom, reméljük, nem lesz gond belőle. Persze nem tervezem ezt rendszeresen, főleg pl. hússal. Késő, egyben ment be, majd szétkalapálom :) Köszi.
2016. okt. 2. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!