Mi a rosszabb, glutén vagy laktózérzékenység?
Figyelt kérdés
Egy átlagos étteremben kb mindenben megtalálható vagy a glutén vagy a laktóz. Melyik a rosszabb? Laktóz több olyan dologban megtalálható amiben nem is gondolnád míg a glutént azért elég jól ránézésre is meg lehet állapítani? Vagy rosszul gondolom?2016. szept. 27. 00:13
11/18 anonim válasza:
10es! Egy gluténmentes ételekkel foglalkozó blogon olvastam pár hónapja, előtte én is mindig Orbitot ettem, azóta nem, bár nem vettem észre előtte sem, hogy tünetet okozna, de jobb félni, mint megijedni :S
12/18 anonim válasza:
[link] megtaláltam az írást! :)
13/18 anonim válasza:
Gluténérzékeny szerencsére nincs a családban, de szerintem is rosszabb. A tejes dolgokat könnyebb kikerülni.
14/18 anonim válasza:
Akkor most jovok en, a tejfeherje allergias. Eleg rossz, plane, hogy nem sok ezelott meg szinte csak tejtermekeken eltem. Mit meg nem adnek, ha buntetlenul (vese gyulladas nelkul) megehetbek ey jo tejfolos langost meg egy rakoczi turost!!!
15/18 anonim válasza:
Előző, ezt mondhatnák a gluténérzékenyek is...
16/18 anonim válasza:
A tejfehérje-allergia és a laktózérzékenység nem ugyanaz.
17/18 anonim válasza:
16-os, valóban nem ugyanaz. A fiam a tejfehérjétől kiütéses, a tejcukortól hasmenése van, de rendesen, nem csak úgy tessék-lássék.
18/18 anonim válasza:
En tejfeherje-, tojas-, es glutenerzekeny vagyok :D mindegyik borzasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!