Ez másnál így van vagy csak nálam?
Figyelt kérdés
Ez előbb ettem kandirozott gyömbért és tökre rosszul voltam tőle. Csak velem fordult ez elő vagy másnak is volt hasonló tapasztalata?2016. szept. 12. 15:07
1/2 anonim válasza:
Most ettél először ? Lehet, hogy allergia. Nekem semmi bajom nem szokott lenni tőle semmilyen formában.
2/2 anonim válasza:
Én nem próbáltam, de nyilván cukormérgezést kapnék tőle megfelelő mennyiségben... Azért ehhez kellett pár év, hogy alaposan elszokjak a normál cukortól s a gyors szénhidrátoktól is... Vagy bármilyentől, nagy mennyiségben, de egy kiló banántól azért nem kapok mérgezést. A cukrozott vackokból viszont kevés is ütne, azt hiszem, főleg így töményen, nem rengeteg zsír s fehérje jelenlétében, mint pl. egy sütiben.
Aztán persze lehet más ok is, ki tudja, konkrétan hogyan készült az az édesség, szennyeződhetett-e ezzel-azzal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!