Ha megpucolok egy halat és le szeretném fagyasztani, a fejét, farkát, bőrét rajta hagyhatom? Illetve zacskóban lehet tárolni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 17:51
2/4 anonim 



válasza:





Attól függ, hogy mit akarsz belőle készíteni. Ha felszeleteled, akkor kisebb csomag készíthető belőle, de ha egészben akarod megsütni, akkor egyben is lefagyaszthatod.
3/4 anonim 



válasza:





Tényleg kizárólag attól függ, hogy később mit szándékozol belőle készíteni. Ezt gondold át, és úgy szortírozd a halat, vagy halszeleteket. Jó, ha ráírod, hogy milyen része a halnak, és mikor tetted a fagyóba. Nejlonzacskóban simán lehet fagyasztani, de nem árt, ha duplába teszed mindjárt a halszag miatt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 8. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!