Csöves kukoricát lehet fagyasztani, ha kiolvad ugyanolyan friss marad mint fagyasztás előtt?
Főtten ne tedd el semmiképp. Ugyanolyan íze lesz, mint amit kiveszel a hűtőből 2-3 nap múlva..
Főzés nélkül én még nem vettem el. Érdemes lenne kipróbálni!!
Főtten ne tedd el semmiképp. Ugyanolyan íze lesz, mint amit kiveszel a hűtőből 2-3 nap múlva..
Főzés nélkül én még nem tettem el. Érdemes lenne kipróbálni!!
Megfőzve tedd el! Utána felengedve és mikróban melegítve olyan mint a friss.
Mi évek óta teszünk el 6-8 csövet,és télen, tavasszal jól esik megenni.
Mi is megfőzzük, de mikor kiszedjük a vízből akkor nem öntjük le hidegvízzel.
Kihűl, megy két zacsiba es jó ideig eláll.
Nyersen is lehet minden további nélkül fagyasztai - elkészítve így sokkal jobb lesz, mint ha megföve fagyasztottad volna, ugyanis ha csak kiolvasztod, akkor állott íze lesz, mire felenged, ha nem megégyszer felfözöd (vagy mikrózod), akkor túlfö, és régi izü.
A nyersen fagyasztottat viszont ha bö, forrásban lévö vízbe teszed fagyottan,, semmi esetre sem felolvasztva elötte!!!, akkor senki nem mondja meg, hogy nem akkor vetted frisen a kukoricát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!