A "felpuffadt" tető a lekvárban gázképződésre utal?
Figyelt kérdés
Nem tudtam hogyan fogalmazzam meg a kérdést. Most vettem észre a spájzban pakolás közben, hogy az egyik málnalekváromban valami nem oké a vákuummal. Nem is az hogy nincs már rajta - mert igen, hanem inkább mintha fordítva lenne, mintha felfelé nyomódna a tető. Nekem csak gáz jutott eszembe, arra meg azt írja a neten hogy nem jó. Volt már valakinek ilyen? Én még sosem találkoztam vele.2016. szept. 2. 17:17
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg megerjedt és amiatt puffadt fel a tető.Nagyon gyanús,hogy megromlott.
2/4 anonim válasza:
Az már pálinkásodik szerintem. Nyisd ki, és kóstold meg, milyen. Koktélba még elmehet pl. vodkával, ha alkoholos lett. Ha meg ecetes, akkor salátába, de inkább alkoholos lesz szerintem.
3/4 anonim válasza:
Nyisd ki ,kóstold meg és ha nem változott meg az íze, forrald fel és rakj rá másik tetőt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 2. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!