Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Penészedő házi felvágott?...

Penészedő házi felvágott? Hogyan tároljam?

Figyelt kérdés

Tartósítószermentes, tehát egyszerű sózással, füstöléssel készült szalonnát, sonkát, kolbászt szoktam vásárolni.

Mivel máshol nem tudom sajnos tartani, a hűtőbe teszem, tárolódobozokban.

Még így is igencsak hamar megpenészednek, egyedül a füstölt kolbászok érzik jól magukat.

Már tanácstalan vagyok, valahogy be tudom úgy tenni a hűtőbe, hogy teljesen el legyen zárva a nedvességtől?

Esetleg ha szódabikarbónát teszek az edénybe?


2016. aug. 10. 20:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, azt hiszem, végül a zsírpapír nyert :)

Levágtam a penészes részeket az angolszalonnáról, zsírpapírba csomagoltam, azóta úgy látom, teljesen rendben van.

2016. aug. 15. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!