Penészedő házi felvágott? Hogyan tároljam?
Figyelt kérdés
Tartósítószermentes, tehát egyszerű sózással, füstöléssel készült szalonnát, sonkát, kolbászt szoktam vásárolni.
Mivel máshol nem tudom sajnos tartani, a hűtőbe teszem, tárolódobozokban.
Még így is igencsak hamar megpenészednek, egyedül a füstölt kolbászok érzik jól magukat.
Már tanácstalan vagyok, valahogy be tudom úgy tenni a hűtőbe, hogy teljesen el legyen zárva a nedvességtől?
Esetleg ha szódabikarbónát teszek az edénybe?
2016. aug. 10. 20:55
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem, végül a zsírpapír nyert :)
Levágtam a penészes részeket az angolszalonnáról, zsírpapírba csomagoltam, azóta úgy látom, teljesen rendben van.
2016. aug. 15. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!