Hogy készűl a krémméz?
Figyelt kérdés
Valaki letudná irni?2016. aug. 8. 19:55
1/2 anonim válasza:
10 dkg ikrás mézhez adunk 10kg ugyanolyan fajtájú folyós mézet egy tálban habverővel magas fokozton 5 percig keverjük,ezt háromszor ismételjük .
Üvegbe töltve hűtőben tároljuk.
2/2 anonim válasza:
Méhész ismerősünk a repcemézet nagy fordulatszámú turmixfejjel habosítja, amitől kacsazsír színű krémes állagú lesz.Nagyon finom, igazi élvezet annak, aki szereti a mézet.Én nagyon szeretem ezt a habosított repcemézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!