Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy készűl a krémméz?

Hogy készűl a krémméz?

Figyelt kérdés
Valaki letudná irni?
2016. aug. 8. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:

10 dkg ikrás mézhez adunk 10kg ugyanolyan fajtájú folyós mézet egy tálban habverővel magas fokozton 5 percig keverjük,ezt háromszor ismételjük .

Üvegbe töltve hűtőben tároljuk.

2016. aug. 8. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Méhész ismerősünk a repcemézet nagy fordulatszámú turmixfejjel habosítja, amitől kacsazsír színű krémes állagú lesz.Nagyon finom, igazi élvezet annak, aki szereti a mézet.Én nagyon szeretem ezt a habosított repcemézet.
2016. aug. 9. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!