Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Aki nem szereti a pacalt, az...

Aki nem szereti a pacalt, az az íze miatt, vagy azért, hogy miből készül?

Figyelt kérdés
Én speciel szeretem, de nem egyszer hallani, hogy valaki kategorikusan elzárkózik tőle, "pacalt azt kizárt dolog". Csak kíváncsi vagyok, hogy általában mi ennek az oka. :)
2016. máj. 18. 16:24
 1/6 anonim válasza:
80%
a kinézete miatt nem eszem meg
2016. máj. 18. 16:29
 2/6 anonim válasza:
34%
A szaga miatt, meg tudom miből készül...
2016. máj. 18. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
17%

Nekem is a kinézete az, ami nem vonzó. Amúgyis mindig megválogattam, milyen nem vega cuccot eszem, a pacalnál tuti jobb egy jó sonka vagy kolbász vagy lazac... S még azt sem szoktam enni.

Nem rettent el, de... nem tud érdekelni. Inkább eszem szinte bármi mást.

A natto (erjesztett szójabab) érdekelt, azt megkóstoltam, egész finom s elég snassz, pedig ijesztgettek vele. De az se érdekel többé.

Annyi tuti remek vega ételem van, minek ennék pont pacalt?

2016. máj. 18. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

én pacal-függő vagyok, imádom. fater -szegény nyugodjon- volt még így vele, minden formában kétpofára nyomtuk befelé: pörkölve, rántva, levesnek... mostmár így egyedül vagyok ezzel a családba, így jóval ritkábban készítem /évi 3-4 alkalom/ mert a többiek még a szagát sem bírják. a kislányomat ugyan próbálom rászokatni, egyenlőre még megeszi, később nem tudom megmarad-e mellettem evő-cimborának :D

a családom többi tagja egyébként főleg a szaga miatt nem szereti /ami nekem nem szag, hanem illat/, van aki a kinézete miatt undorodik /azt mondja olyan mint a frottír törölköző/ van aki meg az alapanyag mibenléte miatt zárkózik el. egyébként elég finnyás a családom alapból is. én szerencsére faterra ütöttem, és minden létező íz, étel, fűszer, alapanyag hihetetlenül vonz. őket nem, de az legyen az ő bajuk :) ahogy mondani szokás: válogatós f.s.z.n.a.k. kutyában a helye ;)

2016. máj. 18. 16:54
 5/6 anonim válasza:
96%
Nem tudom, hogy lehet nem szeretni. Meló közben ma egész nap a pacal járt a fejembe.
2016. máj. 18. 17:35
 6/6 anonim válasza:
0%
Akkor egyetek a pacalotokat. Fuj
2016. jún. 11. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!