Aki nem szereti a pacalt, az az íze miatt, vagy azért, hogy miből készül?
Nekem is a kinézete az, ami nem vonzó. Amúgyis mindig megválogattam, milyen nem vega cuccot eszem, a pacalnál tuti jobb egy jó sonka vagy kolbász vagy lazac... S még azt sem szoktam enni.
Nem rettent el, de... nem tud érdekelni. Inkább eszem szinte bármi mást.
A natto (erjesztett szójabab) érdekelt, azt megkóstoltam, egész finom s elég snassz, pedig ijesztgettek vele. De az se érdekel többé.
Annyi tuti remek vega ételem van, minek ennék pont pacalt?
én pacal-függő vagyok, imádom. fater -szegény nyugodjon- volt még így vele, minden formában kétpofára nyomtuk befelé: pörkölve, rántva, levesnek... mostmár így egyedül vagyok ezzel a családba, így jóval ritkábban készítem /évi 3-4 alkalom/ mert a többiek még a szagát sem bírják. a kislányomat ugyan próbálom rászokatni, egyenlőre még megeszi, később nem tudom megmarad-e mellettem evő-cimborának :D
a családom többi tagja egyébként főleg a szaga miatt nem szereti /ami nekem nem szag, hanem illat/, van aki a kinézete miatt undorodik /azt mondja olyan mint a frottír törölköző/ van aki meg az alapanyag mibenléte miatt zárkózik el. egyébként elég finnyás a családom alapból is. én szerencsére faterra ütöttem, és minden létező íz, étel, fűszer, alapanyag hihetetlenül vonz. őket nem, de az legyen az ő bajuk :) ahogy mondani szokás: válogatós f.s.z.n.a.k. kutyában a helye ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!