Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől nőhet meg egy görögdinny...

Mitől nőhet meg egy görögdinnye ilyen hatalmasra?

Figyelt kérdés

Ma a Budagyöngyében 57,5(!) kg-os, kb. 70-80 cm magas és olyan fél méter széles dinnyét láttam, de több hasonló súlyú is akadt még.

Hogyan lehetnek ezek ilyen óriásiak? Gondolom, nem teljesen természetes úton. Mindenesetre érdekes volt látni :)

2016. júl. 28. 00:19
1 2
 1/13 anonim válasza:
17%
Nagyon unatkozol? :D
2016. júl. 28. 00:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Ellátogathatsz oda és megnézheted saját szemmel is. Ha arra járok még egyszer, csinálok képet.
2016. júl. 28. 00:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom beoltották.Régen voltak ekkora dinnyék! Én dolgoztam 14 éve dinnyeföldön: több órás locsolás, és sok napfény, kapálás! Ez volt a titka...nah, de annak az íze is olyan volt...És azt a kukoricásba kellett beültetni, ott nőtt meg. Ennél sokkal nagyobb tökök is nőttek a kukoricásban....
2016. júl. 28. 01:09
 4/13 anonim válasza:
17%

1 vagyok.

Nem úgy értettem, hogy trollkodsz. De elég elképzelhetetlen (legalábbis számomra) hogy valakinek ilyenkor ez jár a fejében.

2016. júl. 28. 01:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Hat en izig-verig budapesti leven nem nagyon ismerem a mezogazdasagot :/ a legnagyobb dinnye, amit idaig lattam, olyan 20 kg korul volt, tokre mar nem emlekszem. Csak azert eleg extremnek tunik, hogy egy atlagban kb.10 kilos dinnye majdnem 6x olyan nehezre nojon teljesen termeszetes uton (bar eszembe se jutott megemelni, szoval lehet, hogy nem nyomott annyit, de tenyleg hatalmas volt)
2016. júl. 28. 01:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Elso, epp akkortajt ertem haza :D es hat elegge a hatasa alatt voltam, az teny, mert "varosi suttyokent" meg gyumolcsot se surun latok.
2016. júl. 28. 01:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Megkóstolni nem lehet, mikor vágják fel vajon ?
2016. júl. 28. 01:35
 8/13 A kérdező kommentje:
#7, en inkabb azon agyalok, hogy mivel, furesszel vagy baltaval? :D ha arra jarok meg egyszer, biztos megkerdezem az eladokat ezekrol a "csernobili" dinnyekrol. Amugy nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen sulyosabb, 10 kg feletti peldanyok mar nem olyan finomak, tul vizizuek.
2016. júl. 28. 01:48
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem stihl fűrésszel, nekem is ez ugrott be mikor írtam, hogy mikor vágják vajon :D
2016. júl. 28. 02:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem tudom ki venné meg. Fel se bírják emelni, kocsiba nem fér be...
2016. júl. 28. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!