Kukac a zöldpaprikában: ti láttatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem az egyik hipermarketben paprikát lecsóhoz, már a boltban is volt több rohadt darab köztük, de próbáltam kiválogatni. Mikor vágtam volna fel, megláttam az egyiket, hogy egy nagy kukac van benne, holott az a darab kívülről hibátlan volt. Kidobtam azonnal, de nem tudom, lehet-e a többitől lecsóban megcsinálva bajunk tőle? Kicsit furcsa szaga volt a többinek is és egy kicsit rohadt volt, azt is kidobtam. Még a lecsóban is furcsa a szaga, de ízre jó. Szerintetek meg lehet enni? Nem lehet valami fertőzött paprika? 25 év alatt még sosem találkoztam kukacos paprikával, mennyire gyakori ez?2016. júl. 27. 20:50
1/8 anonim válasza:
Én találkoztam már kukaccal paprikában, de az is lehet, hogy egy nagy megtermett hernyó volt . Irtózom az ilyenektől és a p.csába a kukába dobtam .
2/8 anonim válasza:
25 év alatt nem találkoztál még kukaccal a paprikában?
Pedig minden zöldségnek gyömölcsnek vannak kártevői.
Mind lehet "kukacos"
Még a paprika virágára petézett egy bagolylepke és ahogy nőtt a paprika ugy zabálta belülről a kukac és nőt vele együtt.
Van ám ilyen a természetben:-D
3/8 A kérdező kommentje:
De a többi paprika ehető akkor? Csak a kukacosat kell kidobni?
2016. júl. 27. 21:40
4/8 anonim válasza:
Ehető lehet nem is egy paprikatövön teremtek!
5/8 anonim válasza:
Ilyennel én is találkoztam már. Persze hogy ehető, még a kukacos is az lenne, ha lenne rá gusztusod.
6/8 anonim válasza:
Majdnem biztos hogy a kukactól se lenne semmi bajod.
8/8 anonim válasza:
Ha a kukac szerint ehető, akkor te is nyugodtan megeheted. Milyen gügye finnyás népek vannak városon! Nem lesz tőle bajod. Kidobod a kukacot, amit megrágott, azt a részt kivágod, a többi ehető. (Mondjuk, az is az, amit megrágott, de azért én inkább kivágom egy kicsit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!