Láttatok valahol sajtport?
Figyelt kérdés
Intersparban már voltam, ott nem találtam. Ti láttatok valamelyik boltban sajtport? Ha igen, hol?2015. júl. 24. 08:09
1/4 anonim válasza:
Sajtpor? Meg nem is hallottam rola. Kulonbozo nagysagura reszelt sajtokat mar lattam, a Parmezan fajtakbol van egeszen finom szemcses reszelek, de sajtporrol meg nem igen hallottam. El sem tudom kepzelni, hogy mire jo, jo egyaltalan valamire, avagy mire lehetne hasznalni. Sajtot reszelni es szeletelni szokas ... poritani furcsanak tunik a zsirtartalma miatt.
2/4 anonim válasza:
Ja, vagy parmezán vagy grana padano, ezek morzsolódnak. Ebböl lehet kapni olyant ami ilyen szóróban van mint a füszerek. Régen pedig a sparban vettem, most fogalmam nincs hol kapni, De ezeken a vekene keresd.
3/4 anonim válasza:
Esetleg lidl, "Hartkäse" Grana Padano?
4/4 anonim válasza:
Tesco-ban kapni általában (sajtszósz alapporként lehet még esetenként nevezve), de Penny-ben is előfordult már. Nem nagyon van, amikor érdeklődöm a bolti dolgozóknál, azok is csak lesnek, hogy micsodaaaa? Olyan nincs is. Jó, hagyjuk... biztos én vagyok a hülye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!