Nektek mi volt a legérdekesebb, legbizarrabb amit eddig ételben láttatok?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok: "speciális szósz" volt egy gyorsétterem ételeiben(ffi által termelt), szög a kenyérben, katica a szilvásgombócban, Brad Pitt újságpapírocska a sült húsban, fülbemászó a sütiben...:/2014. szept. 29. 19:51
1/14 anonim válasza:
Kelt bukta, piros rántással töltve.
2/14 anonim válasza:
Semmi ilyen extrém, egy piros bakelit darab gyulai kolbászban. 3000 ft-os kilós árért. :/
3/14 A kérdező kommentje:
2-es,azért az is komoly:/ sose értettem ilyesmik hogy kerülnek egy élelmiszerbe
2014. szept. 29. 20:27
4/14 anonim válasza:
Műanyag a sajtos tésztában, egér a kenyérben, légy a sütiben.
5/14 anonim válasza:
Kukac a csokiban. :( Ezen nem tudtam túltenni, magamat, a kenyérben lévő fémalkatrészek, hajszálak nem izgatnak annyira, de élőlény ne legyen bennük!
6/14 anonim válasza:
Nem extrém, de undorító. Még anno a suliban általánosban a menzán hajszál a főzelékben. Akkortól vittem magammal ennivalót. 2:D
Tudom, hogy ez nem olyan mint a légy,egér,szög... Meg, hogy véletlen történt és megoldható hajhálóval, de akkoris...
7/14 anonim válasza:
Nagymamámnál voltak ilyenek!: bundáskenyérhez odasütött darázs, sárgabarack lekvárban kukacok, húslevesben a lángelosztóvas.
8/14 anonim válasza:
A salátában volt egy bogár (még élt is). Én örültem neki, mert nem agyonvegyszerezett, mesterséges, stb salátát vettem, hanem olyat, amit természetes körülmények között termesztettek.
Menzán hajszálak és nejlon volt sokszor az ételben. De nem törődtek vele, hiába panaszkodtunk... Két hét után nem is ettem ott többet.
10/14 anonim válasza:
Megrágott ceruzavég egy zsemlében, kb 4 centis zöld hernyó üveges lecsóban,gumi ujjvédő (nem óvszer)tejfölben,kenyérben barackmag !,... ami hirtelen eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!