Mi volt a legérdekesebb pálinka vagy párlat, amit ittatok? Milyen gyümölcsből készült, így értendő a kérdés
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 20:00
1/22 anonim válasza:
2/22 anonim válasza:
Eddig nem túl sok féle páinkát kóstoltam, így nem tudom melyik a legérdekesebb izű. Viszont az én kedvencem a meggy, és a málna pálinka, főleg ágyas változatban, nagyon finom ízesek. Kóstoltam bodza elixír pálinkát is, viszont az nem ízlett annyira, mivel nem éreztem ki a bodza ízét, ugyanígy voltam a csipkebogyó pálinkával is, csak az alkoholt éreztem rajta.
3/22 Phoney válasza:
Hennessy cognac.
Egyébként a "gyümölcspárlat" szó az, amit kerestél:P
4/22 doboszoli válasza:
Zöldséges ismerőstől kapott "már nem piacképes" sárgadinnyéből, "garázsmenetben" sk. párolt csoda.
Egyszeri lehetőség volt, de megismételném.
5/22 A kérdező kommentje:
na,ez érdekelne
milyen volt?
erőteljes sárgadinnye-íz?,
olvastam és hallottam már róla,de még nem kóstoltam
2011. jan. 27. 16:25
6/22 anonim válasza:
A Pálinka Fesztiválon, a Brill spárga pálinkája. Hmm... Inkább volt érdekes, mint finom.
7/22 doboszoli válasza:
Intenzív dinnyeillat, ötven fokkal párosítva.
meghámoztam, kimagoztam, csak a húsa került bele, némi "kabai napfénnyel" tunningolva. Nagyon finom volt.
8/22 A kérdező kommentje:
spárga pálinka????
na erről még csak nem is hallottam
nekem a legdurvább az encián-párlat
erőteljes föld-trágya illat,viszont az íze kíváló
2011. jan. 27. 18:37
9/22 anonim válasza:
Naspolya, ágyas mandula (az egyik kedvencem:))
10/22 anonim válasza:
Szerintem a barack, narancs és dinnye pálinka a legfinomabb, de egyszer szívesen kipróbálnék citrompálinkát is....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!