Mi volt a legérdekesebb pálinka vagy párlat, amit ittatok? Milyen gyümölcsből készült, így értendő a kérdés
Házi mandarinpálinka.
Házi vegyes - ez inkább gyilkos, mint érdekes. A párom testvére csinálta, gyakorlatilag mindent beletett, amit tudott. Senki se tudja meginni, olyan bűn rémes :D
De az erdélyi áfonyapálinkát semmi se múlja felül.
Nekem nagy élmény volt egy, a Vértesböl származó idös néni házilag készített, a saját kertjében termesztett eperböl készült pálinkája. Csodás aromája volt.
Különleges volt viszont egyszer Ausztriában, Tirolban a hegyek között egy ùgynevezett "útszéli kisvendéglöben" az esetem. Kértem a vendéglöst, hogy a helyi specialításokkal szolgáljon nekem. Apperitivnek KÁPOSZTA pálinkát kaptam - szintén házi készítésü volt. Az, hogy nagyon erös volt, az még csak hagyján; de olyan büdös volt, hogy az egész étterem engem szidott - persze jót is nevettünk az eseten.
14:44 Ne haragudj, csak kíváncsiságból: mennyibe került a legdrágább bolti pálinka amit ittál és nem érte utol a házit?
Mert én azt hittem felismerem a sz*rt, de már vettem boltban jót, persze 1000 Ft/dl-nél olcsóbban nem, szóval most kétségbe vagyok esve:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!