Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki szokott venni a lidl-ben...

Ki szokott venni a lidl-ben pékárut?

Figyelt kérdés

2016. júl. 27. 14:35
1 2
 11/14 r3n1x válasza:
Párommal amikor ott járunk, szoktunk venni :) az ő kedvence a mákos rétes, nagyon rá van kattanva. Nekem pedig a karamellás párna a favorit, nagyon jók! Érdemes ott vásárolni ilyeneket.
2016. aug. 1. 13:54
 12/14 BlackEs válasza:
Én is, no
2016. aug. 2. 07:16
 13/14 anonim válasza:

A fokhagymás lángos volt a kedvencem. Kb. 1 hónapig volt elérhető. Az eladók még a kódját sem tudták megtanulni ennyi idő alatt. 3 alkalommal tudtam venni. Legutóbb 1 hónappal ezelőtt. Ideiglenes áru volt? Vagy ennyire nem jött be a népnek?

Tud valaki valamit róla?

2016. aug. 2. 10:23
 14/14 anonim ***** válasza:
húúú az a kapros, tejfölös baconos krumpli lángos tényleg nagyon jó volt, de sajnos én sem láttam pár hete :((( és csak 200 ft 150 gramm volt és olyan volt mint a kemencés lángos, nagyon nyami volt
2016. aug. 8. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!