Ragasztó a táblacsoki hátoldalán, ez milyen csomagoláshiba?
100 g-os csak PP (polipropilén) műanyagba csomagolt tejcsokoládé hátoldalán (konkrétan a csokin) a csomagolás ragasztása alatt áttetsző, filmszerű, géles állagú szennyeződést fedeztem fel az élelmiszer felületén, valószínűleg a csomagolás ragasztásához használt anyagot.
Milyen ragasztót használnak a csokoládék PP csomagolásának ragasztásához? Ez mennyire veszélyes az egészségre? Más tapasztalt már hasonlót, odafigyelünk erre, mielőtt bármit is megennénk? Kinek lehet szólni az észlelt hibáról, mielőtt sokan fogyasztanak a termékből?
(Minőségét megőrzi: 2017. 01. 28.)
Márkát nem írok, mivel az reklám lenne.
Köszönöm a válaszokat és tapasztalatokat!
Én eddig azt gondoltam, hogy ezek a csomagolás tasakok hegesztettek, tehát nem ragasztóanyaggal vannak lezárva. Bár minden felnyitásnál szoktam látni az illeszkedő felületeket széthúzva áttetsző, elasztikus anyagot.
A fenti csokoládétermék egy megbízható áruházláncból származott, bár, aki vette, attól megkérdeztem, mibe került és 220 Ft-t mondott, ami irreálisan alacsony egy lila bocis 100g-os tejcsokoládéért (300 Ft körül szokott lenni). Akár hamisított termék is lehetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!