Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek nem változott a...

Szerintetek nem változott a túró állaga?

Figyelt kérdés
1-2 éve még semmi bajom nem volt a túróval, mostanában viszont főleg mikor rétesnek megsütöm, olyan lesz az állaga mint a rágóguminak. Először nem tudtam eldönteni, hogy véletlen a rágó esett ki a számból a rétesbe, vagy valóban a túrót rágom, de alig bírtam lenyelni. Valamelyik nap túrós tésztát ettünk, és az első evésnél még ugyan semmi baja nem volt, viszont mikor este újramelegítettem, úgy kezdett olvadni mint a sajt, és úgy szét tudtam húzni fél méterre mint a rágót. Nagyon gusztustalan! Ezt más is tapasztalta, vagy csak én nem vettem észre eddig, és mindig ilyen volt? Nem a legolcsóbb túrókat veszem, a márkás termékeknél ugyanúgy felmerül ez a problémám.
2016. jún. 9. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A túrós palacsintával nincs probléma.
2016. jún. 9. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Házi túrót vegyél, az biztosan nem nyúlik. A boltiak mind rosszak.
2016. jún. 9. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Épp a házi túróról akartam írni, hogy sikerült már házit is venni ilyet. Egy ismerősöm ezer éve tart teheneket, csinálnak sajtot, túrót is már nagyon régóta, és ilyen gumis lett a túrója, de nem tudja, hogy mitől.

Amúgy készíts házilag túrót.

[link]

[link]

2016. jún. 9. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

A boltiak eddig nem voltak rosszak.

Ismerősöd sem érti? Akkor nem tudom mi lehet. Mert én arra gondoltam, hogy biztos beleraknak valami olyan anyagot, amitől nehezebb lesz és kisebb mennyiséget ugyanolyan áron el tudnak adni. Valamint már arra is gondoltam, hogy mással etetik a teheneket mint eddig, és emiatt lett rosszabb minőségű a tej. Azt viszont furcsállom, hogy leginkább csak melegítéskor jön elő a probléma, hidegen fogyasztva eddig még nem tapasztaltam.

Köszönöm az eddigi válaszokat.:)

2016. jún. 9. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos az is ipari szenny lett mint a sajt..a tej..A trappista sajtok is mások voltak régen.

Házi dolgok vagy Vegán ezt tudod tenni vedekezeskent.

2016. jún. 10. 07:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]


Nyomd át krumplinyomóval, keverd el magas zsírtartalmú tejföllel. Néha meglepően sokat segít rajta.

2016. jún. 10. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!