Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mazsolás krémtúró, miért...

Mazsolás krémtúró, miért mazsola nélküli még mindig?

Figyelt kérdés

Titeket nem idegesít, hogy a mai modern világban, a Mazsolás krémtúróhoz még mindig nem tudják pontosan adagolni a mazsolát? :-)

Tuti meglehetne oldani, hogy mindegyikbe nagyjából ugyanannyi legyen.

Sajnos még mindig úgy készítik, hogy egyikben sok van, másikban pedig egy szem mazsola sincs.

Én általában kifogom az utóbbit. Ennyi erőből vehetnék sima vaníliás krémtúrót. :-(



2016. febr. 4. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:
:)) A múltkor az enyémben 1 (!!!) volt, a pároméban kb 20. Adott nekem egy párat :)
2016. febr. 4. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!