Mazsolás krémtúró, miért mazsola nélküli még mindig?
Titeket nem idegesít, hogy a mai modern világban, a Mazsolás krémtúróhoz még mindig nem tudják pontosan adagolni a mazsolát? :-)
Tuti meglehetne oldani, hogy mindegyikbe nagyjából ugyanannyi legyen.
Sajnos még mindig úgy készítik, hogy egyikben sok van, másikban pedig egy szem mazsola sincs.
Én általában kifogom az utóbbit. Ennyi erőből vehetnék sima vaníliás krémtúrót. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!