Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen íze van a rákhúsnak?

Milyen íze van a rákhúsnak?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat kérnék!

#étel #Rákhús
2016. jún. 9. 18:04
 1/8 gnoomage ***** válasza:
50%
Olyan rák ízű.
2016. jún. 9. 18:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Komoly válasz... Olyanra gondolt hogy milyen állaga van, mihez hasonlít a legjobban, sütve milyen a színe stb.
2016. jún. 9. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amit én ettem az határozottan édes volt. (ilyesmi: [link]
2016. jún. 9. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Ez épp ugyanolyan, mintha azt kérdeznéd, hogy milyen íze van a paprikás krumplinak. Nem adható át írásban, kóstold meg!
2016. jún. 9. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamihez hasonlítani akarod akkor inkább hasonlít a halhoz mint íz mint bármi máshoz.

Van hogy a rákot úgy készítik, hogy amikor eszi az ember inkább sós halra emlékezteti.

De miért nem kóstolod meg? Ma már elfogadható árért lehet kapni rákokat. Akár garnéla rák akár remete rák..

2016. jún. 9. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Komoly választ akarsz? Próbáld ki.

Édeskés és hal ízű.

2016. jún. 9. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem nagy cucc így írásban nehéz átadni, de enyhén édeskés, sós és hal szerű íze van. Én életembe csak egyszer ettem rákot és annak ilyen íze volt.
2016. jún. 9. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az állaga a nagyon gyenge csirkehúséra emlékeztet, az íze a haléra, kicsit valóban édeskésebb. Ettem már nyersen, főzve és sütve is.
2016. jún. 9. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!